Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Χρήσιμες ιστοσελίδες

Θέλετε να μάθετε εύκολα και δωρεάν μία νέα ξένη γλώσσα; Δυσκολεύεστε να εκτυπώσετε σελίδες, ή να εγκαταστήσετε ένα λογισμικό; Ψάχνετε ένα τραγούδι και δεν ξέρετε τον τίτλο; Το διαδίκτυο έχει προνοήσει για όλα, αφού υπάρχουν σχετικές ιστοσελίδες που κυριολεκτικά σας λύνουν τα χέρια.
Μπορεί να είναι άγνωστες στο ευρύ κοινό, αφού δεν έχουν διαφημιστεί τόσο πολύ όσο οι μεγάλες ιστοσελίδες του διαδικτύου, ωστόσο είναι αρκετά εύχρηστες και ειδικά σχεδιασμένες για να κάνουν την περιήγηση σας πιο εύκολη.
LiveMocha – Εκμαθηση ξένης γλώσσας
Δωρεάν εκμάθηση ξένων γλωσσών με 35 επιλογές γλώσσας.

Mailinator - Email μιας χρήσης
Σε περίπτωση που δε θέλετε να δώσετε το email σας σε κάθε σελίδα που γράφεστε τότε αυτή η σελίδα είναι για σας, αφού δημιουργεί email μίας χρήσης, ίσα για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία εγγραφής.
Midomi – Τραγούδια
Λειτουργεί όπως το shazam με τη διαφορά ότι εδώ μπορείτε ακόμα και να τραγουδήσετε εσείς τους στίχους και να τους βρει.
Wolfram Alpha - Λύνει κάθε μαθηματικό πρόβλημα
Ηρθε να σώσει τους μαθητές και να ενοχλήσει τους δασκάλους. Το πανέξυπνο αυτό πρόγραμμα λύνει στη στιγμή όποιο μαθηματικό πρόβλημα κι αν του δοθεί.
PrintFriendly – Εκτυπώστε εύκολα κάθε σελίδα
Εξαφανίζει τις διαφημίσεις από τη σελίδα που θέλετε να τυπώσετε, γλυτώνοντας σας από σπατάλη μελανιού.
Amazon Filler Finder - Συμπληρώσετε το ποσό για δωρεάν αποστολή
Χρειάζεστε προϊόντα αξίας 30 ευρώ ακόμα για να καλύψετε τις προϋποθέσεις και να δικαιούστε free shipping; Πληκτρολογήστε απλώς το ποσό που απαιτείται και το Filler Finder θα βρει για σας αντικείμενα που θα κάνουν τη διαφορά.


Πηγή:  | iefimerida.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου